10 Kasım 2011 Perşembe

theBalm allıklar ve Mary Lou Manizer

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay içinde theBalm ürünleri Gratis tarafından Türkiye'ye getirildi. Buna en çok sevinenlerden biri olan ben, en yakınımda bulunan Beyoğlu Gratis'e theBalm'ın geldiği ilk gün gittim ve aklımda kalanları aldım.

Öncelikle bu ürünlerin fiyatları Amerika fiyatlarına göre çok uygun.. Gratis benim en çok alışveriş yaptığım mağazalardan biridir ancak ben bile bu kadar uygun fiyata satılacağını düşünmemiştim. Umarım 3 kuruşluk şeyi 50 kuruşa satan firmalara örnek olur.

Farları ve ten ürünlerini ayrı yazılarda tanıtmayı daha uygun buldum. İlk önce allıklar ve bir aydınlatıcı olan Mary Lou Manizer'ı tanıtmak istiyorum.



Ambalajları görüldüğü gibi harika. :) Allıklar yumuşak yapılı ve pigmentliler.. Çok fazla renk çeşidi olmadığını belirtmeliyim. Sadece 4 çeşit allık var. Ben bunlardan Cabana Boy, Hot Mama ve Down Boy'u aldım.  Aslında mat allıkları çok sevmiyorum ama Down Boy o kadar övülüyordu ki dayanamadım.




Hot Mama için NARS Orgasm benzeri deniyordu. Bence iki allık arasında fark var. Orgasm çok net şekilde daha pembe. Hot Mama ise daha şeftali.. Bir ara ikisini yanyana fotoğraflayıp bloga koymayı düşünüyorum. Down Boy açık ve soğuk renkli mat bir pembe. Açık tenlilere uygun bir allık.. Cabana Boy çok popüler bir allık değil ancak ben bayıldım. Mürdüm renginde ve ışıltılı bir allık.. Son derece pigmentli.. Koyu tenlere çok yakışacağını düşünüyorum. Sürerken dikkatli olunması gerekli, hafif elle sürülmeli..

Mary Lou Manizer benim bu dört ürün içinden en bayılarak aldığımdı. Elimi tester'a sürdüğüm anda bu benim olmalı dedim. Yanaklarımda ışıltıyı çok seven bir insanım. Bu ürün son derece ışıltılı ve parlak bir ürün. Hatta bu kadar ışıltı veren bir aydınlatıcım olmadı diyebilirim. Bu da hafif elle sürülmeli yoksa disco topu haline gelinebilir. Ayrıca theBalm Facebook sayfasında yazdığı gibi glosstan önce dudağımın ortasına hafif şekilde uygulamayı denedim ve çok güzel oldu.


Swatchlar...

Soldan sağa: Mary Lou Manizer, Down Boy, Cabana Boy, Hot Mama

Kısacası allıkları ve aydınlatıcıyı çok kaliteli buldum ve şiddetle tavsiye ederim. Allıklardan Down Boy ve Cabana Boy 35TL, Hot Mama 33TL.. Mary Lou Manizer ise 40TL.. theBalm ürünleri sadece Gratis'lerde satılıyor.

11 yorum :

  1. güzel günlerde kullan canım, bende tatilde bu aydınlatıcıyı, dolgunluk veren glossunu ve primer aldım:)

    YanıtlaSil
  2. Gule gule kullan ambalajları cok hosuma gıttı pekı ankarada var mı bu gratıs?

    YanıtlaSil
  3. Gule gule kullan canim.Cabana Boy un rengini sevdim, yogun bir renk oldugundan dikkatli kullanmak gerek:)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım hot mama'yı ben de aldım hatta orgasm ile resimledim bile ama bir türlü yazamadım henüz aralarında ancak aralarında bariz bir fark var:) hot mama orgasm'ın yanında çok masum bir renk kalıyor sim ton ışıltı bir sürü fark var :)

    YanıtlaSil
  5. En kısa sürede bu aydınlatıcıdan bir tane edinmem lazım, öldüm bittim resmen... :))

    YanıtlaSil
  6. En kısa zamanda makyaj videosu bekliyoruz! (: Makyaj konusunda çok çok iyisin.

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler yorumlarınız için. :)

    pelito, sitesinde yazdığına göre Bahçelievler 7. Cadde ve Tepe Prime'da şubeleri varmış.

    hersheyler, aynı şekilde bence de büyük fark var. Orgasm'ın yeri çok ayrı benim için.

    hazine kutusu, kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmazsın. :)

    Adsız, bayramda deneme yaparım demiştim ama blog için fotoğraf çekmeye bile anca vakit bulabildim. Fotoğraf çekmek gibi değil biraz alıştırma yapmam lazım. :)

    YanıtlaSil
  8. paylaşım için tesekkurler. hemen gidip bakmalıyım =)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Sadece şaşkın bakkal ve beyoğlu şubelerinde satılıyo olmaları da enteresan :/

    YanıtlaSil
  10. Bir yanlışlık olmasın, theBalm sadece iki şubede satılmıyor. İstanbul'daki pek çok şubede satılıyor diye biliyorum. Sadece Üsküdar ve bir kaç başka şubede yok sanıyorum.

    YanıtlaSil
  11. Down Boy ile Cabana Boy ' a AŞIK OLDUM !

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...