16 Temmuz 2010 Cuma

Haftasonunun habercisi Cuma - Ne giydim? Ne sürdüm?


Güzel bir Cuma günü. Hava güzel, güneş sıcak.. Herşeyden önce yarın tatil! Yarın yakın bir arkadaşımızın düğünü var. Muhtemelen Pazar günü de akşamdan kalma olurum, o nedenle güncelleme yapamayabilirim. Şimdiden söyleyeyim. ;)

Biliyorsunuz ki normalde "Ne giydim" tarzı yazılar yazmıyorum. Kabul etmeliyim ki moda özürlü bir insanım. Daha doğrusu moda olan şeylerin çoğunu bilirim ama sadece hoşuma giden şeyleri benimserim, o sezon hiç bir şeyi benimseyememişsem de alışveriş yapmam, bir önceki sene aldıklarımı giyerim. Sade şeyleri severim, giysileri kat kat yapıp tarz oluşturmayı sevmem ve zaten beceremem. Dolabım genelde kot pantolon ve tişörtlerden oluşur. Genelde yazın beni tişört-kot-spor ayakkabı komibiniyle görürsünüz. Kışın ise kazak-kot-bot kombiniyle.. Yani kısaca kıyafette sıradan bir tarzım vardır, o nedenle de resim çekmeye çok değer bulmam. Bu yaz sezonunda benimsediğim bayağı şey oldu, sonuç olarakta kendime yeni ciciler alabildim. O cicilerden bazılarını bugün giydim ve bari bir resmini çekeyim dedim. (Büyütmek için resimlerin üzerine tıklayabilirsiniz.)

Collezione elbise
Elbise: Collezione
İçine giydiğim beyaz strapless penye: Renvino
Ayakkabılar: İlk kez siftahını yaptığım lovelyshoes.net ayakkabılarım
Kolye ve küpe: Euromoda

Bugünkü makyajım ise:
Makyaj
Ten makyajı: Missha BB krem No.23, Oriflame Giordani Gold Supreme pudra medium/dark rengi, allık olarak Bobbi Brown Shimmer Brick "Rose"
Göz makyajı: Oriflame Soul Mates ikili far Mickey & Minnie (swatch yakında), L'Oreal HIP siyah jel eyeliner, Maybelline Falsies siyah rimel, kaşlarda Body Shop kaş seti
Dudak: Maybelline Color Sensational ruj 005 "Pink Sand"
Lens: Solotica Hidrocharme Azul

Oje: Flormar 360
Flormar 360 oje

Buda ekstra olarak dünkü makyajım
Makyaj
Ten makyajı: Missha BB krem No.23, Oriflame Giordani Gold Supreme pudra medium/dark rengi, allık olarak Bobbi Brown Shimmer Brick "Rose"
Göz makyajı: Oriflame Soul Mates ikili far Mickey & Minnie (swatch yakında), L'Oreal HIP siyah jel eyeliner, Maybelline Falsies siyah rimel, kaşlarda Body Shop kaş seti
Ruj: Maybelline Color Sensational ruj 035 "Pink Peony"
Lens: Rainbow Fantasy Light Blue

Görüldüğü gibi kullanılan malzemeler aynı ama bir ruj ve eyeliner sürüş şekli (ve tabiki de lens) makyajı hemen değiştirebiliyor.

Herkese iyi haftasonları diliyorum.

6 yorum :

  1. tam yazlık bir elbise çok yakışmıs cnm azullarda cok güzel durmuş öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım.. İyi hafta sonları. :)

    YanıtlaSil
  3. ouuu seni ilk kez boydan görüyorum, gerçekten göz dolduruyorsun ;) ben dünkü makyajını daha çok sevdim, bana da eyeliner çeksene :)

    YanıtlaSil
  4. hayatımda ilk defa lens koleksiyonu yapan birini gördüm ve cidden seçmiş oldugun makyaj renkleri,lensler harika bendede gri lens merakını uyandırdın denemeliyim:D

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş giydikleriniz makyajınız lensleriniz :)
    bi sorum olacaktı Cansu Hanım gözlemlerime göre hidrocor serisi hidrocharm serisine göre daha açık renk. fakat hidrocharm daha fazla kullanılıyor. ben hidrocor azul düşünüyodum ama hidrocharm azul sizde çok güzel durmuş. karar veremedim.. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler. ASLI..

    YanıtlaSil
  6. Lydia ve modanarsist çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. :) Lydia, senin o güzel gözlerine de eyeliner çekmek isterdim ama başkasına eyeliner çekmeye kalkınca batırıyorum nedense.

    Aslı hanım, çok teşekkür ederim. Hidrocor serisi Hidrocharme serisinden açık durur, yani gözleminiz doğru. Hidrocharme'ın sıklıkla kullanılmasının nedeni gözleri biraz daha büyük göstermesi ancak hare doğal durmayabiliyor. Birde Hidrocor'ların orta boşlukları Hidrocharme'dan daha küçük. Kalın hareden ve büyük pupil boşluğundan hoşlanmıyorsanız Hidrocor öneririm.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...