24 Temmuz 2010 Cumartesi

Flormar alışverişim


Bugün Flormar kioskunu ziyaret ettim ve tabii ki bu ziyaretten eli boş dönmedim. (Dönsem şaşardım zaten)

Flormar alışverişi

Öncelikle allık ve pudralar
Flormar allık
Soldan sağa: Pretty Compact allık No.P115, Terracotta Pudra No.26, Terracotta allık No.45

Pretty Compact allık 7 küsür milyondu. Görüldüğü gibi iki renkten oluşuyor. Ten rengi olanı pek belli olmuyor, şeftali rengi olanı çok hoş.. İkisi bir arada kullanıldığında hafif bir şeftali gibi görünüyor. Bu fiyata gerçekten çok iyi bir ürün. Sadece şeftali rengi olan da vardı, onu da gelecek aya alacağım sanırım. Burada pudra olanı da allık, hatta bronzer olarak farzediyorum çünkü tüm yüzde kullanmak için fazla koyu ve ışıltılı.. Açıkçası incelerken pudrayı seçmek çok zor oldu çünkü hepsi çok hoştu. Aklımda kalan bir kaç taneyi de gelecek ay almayı düşünüyorum. Aldığım yanaklara hoş bir altın ışıltısı katıyor.. Tek başına da, allık üzerine de kullanılabilir. 20 küsür lira verdim buna da.. Terracotta allık kioskta incelediğimde soğuk ve altın ışıltılı bir pembe gibi duruyordu ama evde sürdüğümde ışığa göre renk değiştiriyor gibi, bazı ışıklarda bronzumsu bir renk alıyor. Gerçekten çok ama çok hoş bir allık. Buda sanırım 18,5 gibi bir şeydi. Flormar'ın allıkları gerçekten güzel renk veriyor, şiddetle tavsiye ederim.

Allıkların swatchları
Flormar allık
Soldan sağa: İlk iki Pretty Compact allık, Terracotta pudra 26 numara, Terracotta allık 45 numara

Glosslar
Flormar Supershine Gloss
Üstten alta: 103 - 123 - 128

Bu glossları çok ama çok beğendim. Parlaklıkları harika, güzel renk veriyorlar. Tek kusurları biraz yapış yapışlar ama çoğu gloss öyle değil mi zaten? Bunlar fırçalı glosslar, süngerli değiller, o nedenle kolay sürülüyorlar. Bunları da kesinlikle tavsiye ederim. Sanırım Flormar'dan daha çok gloss alacağım.

Elde swatchları
Flormar Supershine Gloss
Soldan sağa: 123 - 103 - 128

Dudakta:
Flormar Supershine 123 Gloss
123

Flormar Supershine 103 Gloss
103


Flormar Supershine 128 Gloss
128

Ojeler
Flormar oje
Soldan sağa: Neon N001 - Supershine 04 - Supershine 34

34 numarayı hemen sürdüm:
Flormar Supershine 34

Son olarak Flormar'ı bir Türk markası olarak çok beğendiğimi eklemek istiyorum. Son yıllarda bayağı yol aldıklarını düşünüyorum. Yine de mevcut ürünlerde daha fazla renk seçeneği sunulsa fena olmaz.

14 yorum :

  1. bence hepsi hoş özellikle glossların rengini beğendim bende bir bakıyim flormara.birde flormar supermatte rujları muhteşem

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyorlar Zewzeq'cim, güle güle kullan :) Gloss delisi olarak glosslara bayıldım! 103 nası güzel bir şeymiş öyle! 04 no.lu ojenin rengini de çok merak ettim, turuncu mu tırnakta duruşu? :)

    YanıtlaSil
  3. Allıklar ne kadar güzel görünüyor, hepsini iyi günlerde kullan glosslar da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim glossları özelliklede 128 kesin bir tane almalıyım.

    YanıtlaSil
  5. wawww süper güle güle kullan:) glosslardan 123e bayıldım cam gibi durmuş yoğun bi parıltı yok dimi ben de bakıyım

    YanıtlaSil
  6. Çok sağolun, daha güzelleri sizin olsun.

    4 nolu ojeyi henüz denemedim ama bir sonraki süreceğim oje o olacak. Resmini çekip yayınlarım. Şişesinde hafif ışıltılı pembemsi mercan gibi duruyor.

    Sochic, 123 numarada hafif bir parıltı var ama diğerlerindeki gibi bariz simli değil.

    YanıtlaSil
  7. 128 nolu glossu çok beğendim..:)

    YanıtlaSil
  8. Çok sağol, daha güzelleri senin olsun. :)

    YanıtlaSil
  9. Terracotta allık ve pudraya bayıldım, ikili compact allığın da swatchları harika görünüyor! hepsini güle güle kullanın :) Flormar glossların mat olanlarını deneyip sevmemiştim, hem çizgilere doluyor hem de yapış yapış :)

    YanıtlaSil
  10. Çok sağolun. :) Flormar'ın allıkları gerçekten harika. Renk konusunda biraz daha çeşit yapsalar çok güzel olacak. Parlak olan glosslar da çizgilere doluyor ama simli olduğundan pek sırıtmıyor. Mat olanları denemedim ama kötü durduğunu tahmin edebiliyorum.

    YanıtlaSil
  11. çok beğendim bu cicileri :) özellikle glosslardan almak farz oldu :)

    YanıtlaSil
  12. evet ürünleri çok çok güzel ama ambalajları berbat ötesi.bi mac bi nars allık -far-ruj elimize aldığımızda nasıl güzel bir his veriyor,kalite kokuyor dışkapları,ambalajları,insan kendini iyi hissediyor ama flormarı elime aldığımda sanki 1 milyoncudan dandik bir ürün almışım hissi oluyor bende,kendimi hiç kaliteli ürün kullanıyormuşum gibi hissedemiyorum,ve kapaklar hemencik kırılcakmış gibi çok kötü bi plastik kullanmışlar.
    tek tek mail atıp ambalajada önem vermelerini istesek.8 lira olmasında 15 lira olsun varsın razıyım.

    leyla

    YanıtlaSil
  13. Terracotta ambalajları çok rezil değil aslında, tabi ki Mac Nars gibi değiller.. Bu kalitede bir ürünün daha hoş ambalajlarda olması iyi olurdu. Özellikle Flormar markası ve yazılarının bir süre sonra silinmesinden şikayetçiyim.

    Pretty allıkların ambalajları hakkında ise yazmak bile istemiyorum, sahiden rezalet.

    Bence de Flormar'a bu konuda yazmak gerek. Bir bu konuda, bir de Terracotta allık renklerinin çeşitlendirilmesi konusunda yazacağım.

    YanıtlaSil
  14. Çok teşekkürler ... Ben bu glosslardan ilk fırsatta alacağım... İnanılmaz dolgun göstermiş ayrıca cansucum çok yakışmış. Ve tekrar teşekkürler bana güzel bir alışveriş fikri verdin.
    Flormarı bende seviyorum hem kaliteli hemde uygun fiyatlara sahip bir ürün adı.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...