1 Temmuz 2010 Perşembe

Collezione ve Deichmann alışverişi


Geçen hafta biraz kıyafet ve ayakkabı alışverişi yaptım. Bir kaç yıldır yazlık elbise bulamama sıkıntım var, kendime uygun ve beğendiğim, aynı zamanda uygun fiyatlı şeyler bulmakta zorlanıyorum. Modaya hiç düşkün olmamam zaten elimi kolumu bağlıyor. Bütün kıyafetler birbiri ile benzer oluyor ve bundan da nefret ediyorum. Kendim dikebilsem dikeceğim ama söküğümü bile dikemeyip terziye götüren bir insan olduğumdan bu seçenek biraz olanak dışı oluyor.

Konumuza dönersek, kaç yıldır aradığım elbiseyi geçen hafta içi Taksim Collezione'da buldum. Kendisi şöyle bir şey:

Collezione elbise

Üzerimde duruşunu çok beğendim, kaç zamandır denediğim elbiselerin hep tuhaf durmasına alışmış biri olarak hiç umudum yoktu ama denediğimde süper oldu. Bu nedenle ertesi gün gidip aynı modelin beyazını da alıverdim. Aslında başka renkleri de vardı ama sonradan gittiğimde beyazdan başka hiç bir rengi kalmamıştı. Bir gün öncesinde aldığım mor dahil.. Collezione böyle bir yer işte, aldığın şeyi ertesi gün bulamayabiliyorsun, inanılmaz bir sirkülasyon var. Ayrıca fiyatı da çok uygundu 44 küsür bir şeydi.

Geçen hafta sonu ise Yeni Sahra'da bulunan Optimum alışveriş merkezindeydim. Amaç yine değişik bir elbise ve dar paça bir kot bulmaktı ancak bulamadım. Elbiseler tuhaf, kotlar tayt gibi oldular. (Belki öyle olmaları gerekiyordu ama taytla aram pek yok maalesef) Sanırım bir şey almadan çıkacağım diye dolanırken Deichmann diye bir ayakkabı mağazası gördüm, şöyle bir dolaşayım diye girdim ve dört şey alıp çıktım. Daha da alırdım zira çok güzel modeller vardı ve çok ucuzdu ama deli bir yerdi, kutular havada uçuşuyordu. Bir dahaki sefere artık.. Bu aldıklarımda şöyle şeyler:

Deichmann sandalet

Deichmann sandalet

Deichmann sandalet

Beyazları bir kez giydim bile ve normalde çoğu açık ayakkabının haince vurduğu ayaklarım içlerinde gayet rahat etti. Gladyatör sandalet ve topuklu ayakkabı da çok rahat.. Terlik hariç ayakkabılar 35tl civarındaydı, kahverengi terlik ise 17,5tl idi. Varsın çok kaliteli olmasınlar, çabuk sıkılan biriyim zaten, bir iki sezon kullansam yeter diye düşünerek aldım ama bana pek kalitesiz görünmüyorlar, dayanıklılıklarını ise zaman gösterecek.

8 yorum :

  1. güzel günlerde kullan tatlım çok hoşlar...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler canım, daha güzelleri senin olsun.

    YanıtlaSil
  3. Canım kaliteleri gerçekten fiyatlarına göre iyi, model olarak da sağlam şeyler seçmişsin belli. Hepsi güzel görünüyor iyi günlerde giy.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler, çok daha güzelleri senin olsun. Gelecek aya bir ziyaret daha yapmayı düşünüyorum, gözümün kaldığı çok ayakkabı oldu. :)

    YanıtlaSil
  5. ayakkabılar tam benim bayıldığım tarz otantik havası olan şeyleri çok seviyorum. Çok şıklar. Güle güle kullanmanı dilerim canım.

    YanıtlaSil
  6. Çok sağol, daha güzelleri senin olsun.

    YanıtlaSil
  7. hayırlı aksamlar sıtenız cok guzel makyaj teknıklerı harika profosyonel gibi bende elişleriyle ugrasıyorum sıteme bbeklerım sevgıer

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim. Sitenizi mutlaka ziyaret edeceğim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...