19 Temmuz 2015 Pazar

Renkli Lens: CiCi Colorpia Ice Blue


Geçen yıl Party Kingdom'dan aldığım circle lenslerimden birinin daha yazısı ile karşınızdayım. Bugünkü lensimiz Cici Colorpia serisinden Ice Blue rengi..

Cici Colorpia lenslerin aşağıdaki çok şeker, çiçekli bir kutusu ve kedili bir şişesi bulunuyor. Ambalajına gerçekten bayıldım:

CiCi Colorpia Ice Blue

CiCi Colorpia Ice Blue

Lensin tasarımı aşağıdaki gibi.. Haresi ve ortadaki açık kahverengi bölümüyle üç renkli olarak üretilen açık mavi bir lens:

CiCi Colorpia Ice Blue

Lensin rengi çok açık bir mavi.. Şu ana kadar kullandığım lenslerin en açıklarından.. Haresi çok koyu renkli değil, rengin açıklığından dolayı bu silik hare bence daha doğal görünüyor. Lensin kendisi biraz damarlı ancak damarlar da çok koyu renkli değil.. Orta boşluğu biraz daha küçük ve biraz daha doğal gözle karışacak şekilde olsa çok güzel olabilirmiş. Çok doğal olmasa da beğendim. Rengi çok hoş.. Arada değişiklik istediğimde kullanacağım.

Aşağıda sağ lensli, sol lenssiz..

CiCi Colorpia Ice Blue

Makyajla görünüşü:

CiCi Colorpia Ice Blue

CiCi Colorpia Ice Blue

CiCi Colorpia Ice Blue

CiCi Colorpia Ice Blue

CiCi Colorpia Ice Blue

İlk taktığımda gözlerimi biraz rahatsız etmişlerdi, hatta eyvah kullanamayacağım demiştim ama 10 dakika içinde gözlerime oturdular. Sonra da bir daha problem yaşamadım. Yine de Desio veya Bella lensler kadar rahat değiller ama batma, kuruma da yapmıyorlar.

Çift fiyatı 16$, yani fiyatları bayağı uygun.. Numaralıları da mevcut.. Party Kingdom'dan alabilirsiniz.

21 yorum :

  1. ben makyajına bakıyorum sadece çok güzel yaptın

    YanıtlaSil
  2. Mavinin tonu yakışmış size

    YanıtlaSil
  3. Cansu hanım merhaba Bella diamonds Gray geren de sizde çok hoş Durmuşlar .bu lensi nasıl sipariş verebilirim. Türkiyede satışı yok .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En uygun fiyata Jolens satıyor. jolens.blogspot.com da satış yapıyorlar. Yalnız numaralıların gelmesi 45 gün alabiliyormuş. Ben de en son oradan sipariş verdim, gelmelerini bekliyorum.

      Sil
  4. Cansu hanım merhaba.Jolens e girdim ama sipariş veremedim. Detaylı bilgi almak için size nasıl ulaşabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sipariş vermek için consultas@jolens.cl adresine istediğiniz lensi veya lensleri gönderebilirsiniz. Paypal faturası gönderiyorlar, onunla ödeme yapabilirsiniz. En kolayı böyle.

      Sil
  5. Cansu hanım merhaba kullandığınız en iyi yeşil lens desem adı ve markasıyla beraber yazarmisinz? Doğal dursun ama yeşil olduğu da belli olsun istiyorum ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar sizi severek takip ediyorum cok faydali bilgiler veriyorsunuz her zaman size bir sorum olacak acaba merve bolugur hangi lensi kullaniyor dogal bir durusu var lenslerinin

      Sil
    2. En iyi yeşil lensim 2014'te aldığım Solotica Hidrocharme Mel'lerim. Açık yeşil duruyorlar.

      Merve Boluğur bildiğim kadarıyla lens kullanmıyor. Doğal olarak ela gözleri var, ela gözler ışığa göre renk değiştirip yeşilimsi, grimsi ve kahverengimsi durabilir. Zaman zaman renk belirginleştirici lensler de kullanıyor olabilir.

      Sil
  6. Merhaba nobluk lenslerle ilgili bilginiz var mi?

    YanıtlaSil
  7. bu makyajınızdaki ruj nedir? muhteşem olmuş

    YanıtlaSil
  8. merhaba ben daha öncede aynı soruyu sordum ve cevap bekliyorum fakat cevap alamadım. ben party kingdom dan bir çift lens aldım 1 ayı geçti ve site üzerinde teslim edildi yazıyor elime ulaşmadılar lensin gümrükte takılma olasılığı nedir ve takılmış ise nasıl en kolay şekilde alabilirim bilmiyorum araştırdım ama gümrğkte takılan kozmetiklerin geçirilmediği yazıyordu, lens kozmetik sınıfına giriyormu emin olamadım. bu işlerden anlıyorsunuz sanırım kısaca bir cevap alabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, lenslere yönelik bir yasak olmadığından gümrükte takılacağını sanmıyorum. Ben 4-5 çift aldığımdan takip numarası vermişlerdi ancak belki tek çift lens için takip numarası vermemiş olabilirler. Çin postası 1 ay sürebiliyor, siz yine de siteden takip numarası isteyebilirsiniz.

      Sil
  9. Merhaba bu markanin blue rengi hakkında bi bilginiz varmi benim kendi göz rengim sizinkine yakın bi renk ve ben turkazimsi mavi baya acik mavi lens arıyorum yardmci olursaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavisi bildiğim kadarıyla çok koyu. Ben de o yüzden tercih etmemiştim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...