7 Ekim 2012 Pazar

theBalm Balmbini Vol.2 palet

Öncelikle sizi bol resimli bir yazı olacağı konusunda uyarmak istiyorum. Bol resimli olmasının nedeni renkli kozmetik yazısı yazarken sadece bir ürün, bir swatch resmi çekip kolaya kaçmayı sevmiyor olmam..

Aslında theBalm Balmbini Vol.2 paletini Gratis'ten alalı bir hayli zaman oldu ancak yazısını yazmaya ancak fırsatım oldu. Aslında makyaj dolabımda bu şekilde alınmış ancak yazısı yazılmamış çok ürün var. Hepsinin yazısını yavaş yazmayı planlıyorum.


Ambalajı diğer theBalm ürünleri gibi çok güzel tasarlanmış olan Balmbini Vol.2, birbirleriyle uyumlu göz farları, aydınlatıcı, eyeliner, allık ve dudak ürünleriyle bir makyajda ihtiyaç olacak herşeyi bir arada sunan bir palet diyebilirim. Bu tür paletler özellikle seyahatlerde pratik oluyor.   Çantanıza bir bu paleti, bir de fondöten ya da kapatıcı gibi bir şeyi atıp makyaj için gerekli her şeyi yanınıza almış oluyorsunuz.


Paletin içinde bej tonda bir aydınlatıcı/far (Promiscuous Pearl), siyah renkte bir far/eyeliner (Jinxy Jasmine), altın/bej, mavi, mor tonlarda üç far/eyeliner (Manic Maribel, Open To Offers Olwen, Lavish Latoya), mercan/pembe tonlarında, hem yanakta, hem dudakta kullanılabilen bir krem allık/ruj (Strawberry) ve nude tonlarda bir lipgloss (Nude) bulunuyor.


Paletteki aydınlatıcı/far Mary Lou Manizer'a biraz benziyor. Hem gözde, hem yanakta kullanılabilir bir renk. Siyah olan far toz bir ürün olmasına rağmen açılı fırçayla fazla dağılmadan eyeliner gibi kullanılabiliyor. Tabi far olarakta kullanılabilir ancak pigmentli olması dolayısıyla hafif elle sürülmeli.. Farlardan Manic Maribel ambalajda bej gibi görünse de cilt üzerinde daha altınımsı bir hal alıyor. Open to Offers Olwen deniz mavisi tonlarda bir far.. Lavish Latoya ise ambalajda canlı bir mor gibi görünse de cilt üzerinde bir hayli koyulaşıyor. Bu farların pigmentasyonu orta seviyede diyebilirim. 

Strawberry krem allık olarak rahat sürüldü ve rahat dağıtıldı. Dudaktaki performansını henüz test etme şansım olmadı. Nude lipgloss ise biraz dudak kurutucu bir etkiye sahipti ama iyi nemlendirilmiş dudaklarda sorun olacağını sanmıyorum.

Swatchlar
(Üst sıra, Soldan sağa: Promiscuous Pearl, Jinxy Jasmyne, Manic Maribel, Open to Offers Olwen, 
Alt sıra, Soldan sağa: Lavish Latoya, Strawberry, Nude)


Bu paletle bir de makyaj denemesi yaptım. Elbette yapılabilecek makyajlar bununla sınırlı değil.. Bu paletle koyu göz, nude dudak veya hafif göz, koyu dudak makyajları da yapılabilir. Pek çok olasılık mevcut.

Aşağıdaki resimlerde göz makyajında; iç tarafta Manic Maribel (bej/altın renk far), ortada Open to Offers Olwen (deniz mavisi far), dış tarafta ve crease bölgesinde  Lavish Latoya (mor far), liner olarak Jinxy Jasmine (siyah far, ince çekildi), kaş altı aydınlatıcı olarak Promiscuous Pearl, yanakta: Strawberry üzerine Promiscuous Pearl, dudakta: Nude lipgloss kullandım. 








Paleti Gratis'ten 60TL'ye almıştım. Özel günlerde %50'ye varan indirimleri de oluyor. Pratik bir ürün olması dolayısıyla tavsiye edebilirim ancak farların pigmentasyonunun muhteşem olmadığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Şahsen Shady Lady'ler pigmentasyon açısından daha başarılıydı. Yine de kötü bir ürün değil..

6 yorum :

  1. cansucum ya krpklerin eski halinemi dönmüş ne :(((

    YanıtlaSil
  2. Paleti falan bıraktım, nasıl güzel bir göz makyajıdır *.*

    YanıtlaSil
  3. herşeyi geçtim de cildin nasıl bu kadar pürüzsüz olabiliyor ben onu anlamıyorum sanki 15 yasında kız cildi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Aslında bende de burun kısmında gözenek ufak tefek sivilce gibi sorunlar oluyor ama makyajla daha pürüzsüz duruyor tabi.

      Sil
  4. Almayı istiyordum,Gratis'te görmüştüm. Kapağı,ambalajı için alabilirim ama içinde bence fazla ışıltılar var. Bling bling şeyleri sevmiyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...